В2В мисия в Мексико в рамките на euWater-4i-SD

5

Клъстер “Зелена Синергия”, заедно с консорциума на euWater4i-SD проведе В2В мисия в Мексико между 4-6 септември.

  • 13 европейски компании получиха финансиране от консорциума за пътуването си и взеха участие в панаирите Aquatech Mexico, Intersolar Mexico и The Green Expo Mexico, където имаха възможност да се срещнат и да направят контакт с международни фирми от цял свят в сферите на възобновяемата енергия и водния сектор.

B2B мисията euWater4i-SD в Мексико се проведе от 4 до 6 септември 2023 г., където участваха 13 европейски компании: ABO valve s.r.o.​ (Cz), BIOROCK​ (Fr), Boreal Light GmbH​ (De), Cimico (Es), Createch Solutions SL​ (Es), Fonto de Vivo (Fr), NKE Instrumentation​ (Fr), PV Power Ltd​ (Bg), Solery Ltd (Bg)​, Install Engineering Ltd​ (Bg), Solve IMI S.L​ (Es), SWIS GmbH​ (De), WATURA (Fr).

Всички те се възползваха от финансова подкрепа от €1500, за да покрият разходите си за пътуване и настаняване.Проведоха се общо четири срещи на високо ниво с:

  • Делегацията на Европейския съюз в Мексико,
  • Интерамериканската банка за развитие(BID),
  • Conagua (Национална комисия по водите),
  • SEMARNAT (Секретариат на околната среда и природните ресурси) & IMTA (Мексиканския институт за водни технологии).

Участниците имаха време да посетят и търговския панаир Aquatech Mexico и да се запознаят с различните изложители и предлагани конференции.

B2B мисията беше успешна и компаниите успяха да направят нови бизнес контакти в Мексико. Консорциумът на euWater4i-SD благодари на всички участници в мисията и организациите, които ни посрещнаха.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.